6947607881 (ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ) 6944988984 Βλαχιώτης, Λακωνίας
 
 
 
 
 
ΠΑΠΑΔΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ
Κλειδαράς Βλαχιώτη Λακωνία

Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Λακωνία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βλαχιώτη, δραστηριοποιείται από το 1977 με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο του κλειδιού και της ασφάλειας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δραστηροποιούμαστε επίσης στο χώρο των κλειδαριών αυτοκινήτων και μηχανών, αλλά και παντός τύπου κλειδαριών. Πραγματοποιούμε αντιγραφή κλειδιού immobilizer και άνοιγμα πορτών αυτοκινήτων, κάθε 
μάρκας. Έτσι, εάν έχετε ξεχάσει ή χάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε στην Λακωνία.

Στο κατάστημά μας, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για την άμεση διεκπεραίωση εργασιών όπως αντιγραφή ή επισκευή κλειδιών καθώς και μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από έμπιστους και εξειδικευμένους κλειδαράδες που έχουν ως κύριο στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παράλληλα, αναλαμβάνουμε μοτέρ για ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες, τηλεχειριστήρια παντός τύπου, αντιγραφή τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες και πολλές ακόμα υπηρεσίες.

Είμαστε εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις γνώσεις που απαιτούνται ώστε να μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί. Ωστόσο όμως δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, αλλά συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε και να εξελισσόμαστε προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες κλειδαρά και προϊόντα υψηλών απαιτήσεων πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια του χώρου σας. 

Με αγάπη πάντα για τη δουλειά μας, επαγγελματισμό και με σεβασμό απέναντί σε κάθε πελάτη μας, είμαστε δίπλα σε κάθε σας ανάγκη 24 ώρες το 24ώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λακωνία και σας παρέχουμε πληθώρα υπηρεσιών καθώς και έξυπνες λύσεις για το πώς να ασφαλίσετε το χώρο σας.