6947607881 (ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ) 6944988984 Βλαχιώτης, Λακωνίας
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΑΠΑΔΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ | Κλειδαράς Βλαχιώτη Λακωνία

Όταν έχετε κλειστεί έξω από το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημά σας, ακόμα και εάν έχετε κλειστεί έξω από το αυτοκίνητό σας δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, εμείς είμαστε εδώ. 

Δίπλα σας 24ώρες το 24ώρο και όλο το χρόνο, η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Λακωνία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βλαχιώτη και ο έμπειρος κλειδαράς είναι κοντά σας και σας προσφέρουν συνεχή υποστήριξη σε ότι αφορά το άνοιγμα πορτών, απλών, θωρακισμένων και αυτοκινήτου, καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια της οικίας ή της επιχείρησης σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΠΙΤΙ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Σε όλους μας έχει συμβεί να ξεχάσουμε ή να χάσουμε τα κλειδιά του σπιτιού ή της επιχείρησή μας και να μην μπορούμε να μπούμε στο χώρο μας. Σίγουρα το γεγονός αυτό μπορεί να μας χαλάσει την ημέρα αλλά δεν χρειάζεται άγχος.

Με ένα τηλεφώνημα στο 2735041520, ένας από τους έμπειρους κλειδαράδες που διαθέτουμε θα έρθει στο χώρο σας άμεσα προκειμένου να σας εξυπηρετήσει και να φροντίσει για την άψογη εξυπηρέτησή σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
  Ξεκλείδωμα - Άνοιγμα κλειδαριών παντός τύπου
  Τοποθέτηση - Αλλαγή Κλειδαριών
  Επιδιόρθωση Κλειδαριών
  Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας
  Μοτέρ για ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες
  Τηλεχειριστήρια παντός τύπου
  Αντιγραφή τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες
  Χρηματοκιβώτια
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΗΧΑΝΗ
Είστε διακοπές στην Λακωνία και έχετε χάσει ή ξεχάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας; Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Ο έμπειρος κλειδαράς μας είναι στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει άμεσα όπου και αν βρίσκεστε στην Λακωνία. 

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε περιστατικό αφορά στις κλειδαριές αυτοκινήτων και μηχανών όπως:
 
  Άνοιγμα Αυτοκινήτων
  Κατασκευή κλειδιών μηχανών
  Κλειδιά immobilizer για αυτοκίνητα και μηχανές
  Χαμένα κλειδιά αυτοκινήτων και μηχανών παντός τύπου - Δημιουργία νέων
  Κλειδιά αυτοκινήτων με τηλεχειρισμό 
  Αντιγραφή - Αντικατάσταση κλειδιών αυτοκινήτου με κάρτα κίνησης
 
 
 
 
 
 
 
Με τεχνογνωσία και εμπειρίες χρόνων που δύσκολα περιγράφονται, με διαρκή ενημέρωση σε θέματα ασφαλείας, τεχνολογιών, αλλά πάνω από όλα με αγάπη και σεβασμό στο επάγγελμα, η ομάδα μας σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.